Lackbehandling

Lackbehandling

DropOff är stolt leverantör av exklusivt keramiskt lackskydd till Autoropa, generalagent för prestigefyllda bilvarumärken som Ferrari, Bentley, Maserati och McLaren. Vårt lackskydd är det första i Norden som är testat och godkänt av Statens Provtekniska Laboratorium och ger en oförändrad lackyta även efter 150 tvättar. Med en hållbarhet på upp till 5 år och överlägsen motståndskraft mot avfettningsmedel, vägsalt, surt regn, uv-strålar och mer, erbjuder DropOff den nya generationens lackskydd. Efter behandlingen får du ett intyg som bevisar att din bil har behandlats med DropOff hos oss på Trygg Rekord i Ljungby.

Drop Off Keramisk Lackskydd

DropOff är huvudleverantör till Autoropa med sitt exklusiva keramiska lackskydd. Autoropa, som är generalagent för bilvarumärkena Ferrari, Bentley, Maserati och McLaren med flera. Vi är stolta över att kunna erbjuda DropOff, det första professionella keramiska lackskyddet i Norden som är testat och godkänt av Statens Provtekniska Laboratorium. Oförändrad lackyta efter 150 tvättar! Vi garanterar att ni kommer bli otroligt imponerade av den nya generationens lackskydd. DropOff är den första professionella lackskyddskedjan i Norden inom keramiska lackskydd. Detta skydd tål avfettningsmedel, vägsalt, surt regn, uv-strålar, solljus, frost, fågelavföring överlägset mycket bättre än dom traditionella lackskydden. Det fantastiska keramiska lackskyddet har en hållbarhet upp till 5 år utan att någon återbehandling behöver krävas. Vi rekommenderar en komplettering av lackskydds behandlingen när så behövs, konsultera gärna med oss på Trygg Rekond. Vid avslutad behandling utfärdas ett intyg som bevisar att bilen har DropOff behandlats hos oss på Trygg Rekord i Ljungby.

Läs mer på dropoff.se

PPS Lackbehandling 6 år Garanti

Behandlingen för dig som vill ha det bästa Lackförsegling är en 2-komponents lackförsegling, med denna behåller du nybilskänslan i många år. Du ger bilen ett långtidsverkande och motståndskraftigt skydd mot UV-strålar, luftföroreningar, vägsalt och avfettningsmedel. Med en PPS behandlad bil fäster smutsen inte lika hårt som på en obehandlad lack och bilen blir därför mycket lättvättad. Vi rekommenderar att man upprepar behandlingen med 18 månaders mellanrum för att behålla effekten i lackskyddet och fortsätta inneha lackens spänst och motståndskraft. Jämfört med ett traditionellt vax är hållbarheten tre gånger så långt. Vid avslutad behandling utfärdas ett intyg som bevisar att bilen har behandlats med PPS Lackförsegling hos Trygg Rekond AB.

Lackskydd 12 mån

Denna produkt har den absolut senaste polymer teknologin vilket ger en ett bra långtidsskydd på ca 12 månader. Ultimate Protection Polymer Sealant ger en grym glans, hållbarhet och djup i lacken samt en avrinning som slår det mesta. Appliceras som ett rent lackskydd när lacken är polerad och rengjord. Denna produkt ersätter vax men ger samma glans och dessutom mycket bättre hållbarhet än vax.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå