Tvätt & Städ

Tvätt & Städ

Med en handtvätt är man skonsam mot bilens lack samt att man kommer åt alla ytor på bilen. Vi använder räfflad svamp, vaxschampo, högtryckstvätt och beroende på bilens behov använder vi olika typer av miljövänliga medel för att lösa upp smuts, tjära mm.
Karossen handtvättas med ett skonsamt vaxschampo som lägger sig som en hinna på lacken. Mellandörrkanter och gummimattor rengörs och hela bilen dammsugs noggrant invändigt. Fönster, dörrar och instrumentpanel putsas rent. Bilen handtorkas och är sedan klar.

Skonsam handtvätt för bilens lack

Att använda handtvätt är en skonsam metod för att rengöra bilen och samtidigt säkerställa att alla ytor blir ordentligt rengjorda. Genom att använda en räfflad svamp och vaxschampo kan man effektivt lösa upp smuts och andra föroreningar från bilens lack. Dessutom möjliggör handtvätt att man kommer åt alla svåråtkomliga ytor på bilen, vilket är svårt att uppnå med automatiserade tvättmetoder.

Skonsamt vaxschampo för karosser

Vid handtvätt används ett skonsamt vaxschampo som inte bara rengör, utan även lägger sig som en skyddande hinna på bilens lack. Detta bidrar till att bevara lackens glans och skydda den mot framtida skador. Dessutom utförs noggrann rengöring av mellandörrkanter och gummimattor för att säkerställa en helt ren interiör. Efter rengöring dammsugs hela bilens insida noggrant och fönster, dörrar samt instrumentpanel putsas för en fullständig finish.

Användning av högtryckstvätt och miljövänliga medel

För att effektivt ta bort envis smuts, tjära och andra föroreningar från bilens ytor kan högtryckstvätt vara ett effektivt verktyg. Dessutom använder vi olika typer av miljövänliga medel beroende på bilens behov, vilket inte bara är skonsamt mot miljön utan även mot bilens ytor. Genom att välja lämpliga medel kan vi säkerställa en effektiv rengöring samtidigt som vi minimerar påverkan på både bilen och miljön.

Noggrann torkning för en klar finish

Efter avslutad tvättprocess är noggrann torkning av bilen avgörande för att uppnå en klar och felfri finish. Bilen torkas för hand för att undvika vattenfläckar och säkerställa att lacken är helt torr. Denna sista touch är viktig för att ge bilen en professionell och välpolerad look när den lämnar tvättanläggningen.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå