Klädseltvätt

Klädseltvätt

Med en klädseltvätt där man rengör på djupet får man tillbaka den rena textilen och bilen känns genast mycket fräschare. Fläckar och smuts i klädseln tvättas bort med specialmaskiner som tillsammans med ett utprovat tvättmedel desinficerar och rengör klädseln effektivt. Även dörrsidor, innertak och golv kan tvättas vid behov.
Efter tvätten används torkfläktar för att torka stolarna innan kunden hämtar sin bil.

Få din bil att kännas som ny med en professionell klädseltvätt

En djupgående klädseltvätt är nyckeln till att återfå den rena och fräscha känslan i din bil. Genom att effektivt rengöra klädseln med specialmaskiner och utprovade tvättmedel avlägsnas fläckar och smuts, samtidigt som klädseln desinficeras för en hygienisk miljö. Vid behov kan även dörrsidor, innertak och golv behandlas för en helhetsrengöring.

Effektiv rengöring för alla ytor

Vår klädseltvätt riktar sig inte bara till säten, utan även till andra ytor i din bil där smuts och fläckar kan samlas. Med specialmaskiner och skonsamma tvättmedel rengörs dörrsidor, innertak och golv effektivt för att ge din bil en genomgående fräschör.

Snabb och skonsam torkning för bästa resultat

Efter avslutad tvätt används torkfläktar för att snabbt och skonsamt torka klädseln och andra behandlade ytor. På så sätt kan du snabbt och bekvämt hämta din bil och njuta av dess nyvunna fräschör utan väntetider.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå