Skinnbehandling

Skinnbehandling

Skinnsäten behöver underhållas precis som alla andra skinnprodukter, även nya klädslar bör behandlas.Genom djuprengöring avlägsnas ingrodd smuts samtidigt som lädrets fuktbevarande effekt förstärks. Skinnet behandlas därefter med skinnbalsam för att återställa lädrets smidighet och lyster och samtidigt ge ett effektivt skydd mot smuts, uttorkning, blekning och slitage.

Ge dina skinnsäten bästa möjliga vård med vår skinnbehandling

Skinnsäten är en lyxig och elegant funktion i många bilar, men de behöver regelbunden vård för att behålla sin skönhet och hållbarhet över tiden. Även nya skinnklädsel bör behandlas för att säkerställa dess långsiktiga kvalitet. Genom en djuprengöring avlägsnas ingrodd smuts och eventuella föroreningar, samtidigt som lädrets naturliga fuktbevarande egenskaper förstärks.

Återställ smidigheten och lystern i dina skinnsäten

Efter rengöring behandlas skinnet med skinnbalsam för att återställa dess smidighet och lyster. Skinnbalsamet tränger djupt in i lädret för att ge näring och skydd, samtidigt som det bildar en osynlig barriär mot smuts, uttorkning, blekning och slitage. På så sätt kan du njuta av dina skinnsäten i många år framöver med en fräsch och välvårdad interiör.

Professionell vård för dina skinnsäten

Vår skinnbehandling utförs av våra medarbetare med lång erfarenhet och stor kompetens i hur man tar hand om dina skinnsäten på bästa möjliga sätt. Vi använder en skonsam men effektiv metod för att rengöra och vårda dina skinnsäten, vilket ger ett långvarigt och imponerande resultat. Ge dina skinnsäten den kärlek och omsorg de förtjänar med vår professionella skinnbehandling.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå